27-10-06

Nog steeds inspiratieloos...

De isnpiratie blijft uit.

De onstuitbare drng om alles op te eten wat los en vast zit echter, die gaat gestaag verder. Gelukkig zijn onze meubels niet van chocolat, want anders denk ik niet dat we dit weekend nog een stoel zouden hebben om op te zitten.

Ja Bloggers het is weer erg met de chocolade-vreetzucht deze week. Heelder pakken zijn er al in mijn schrokkige mond verdwenen. Om van de speculaas nog maar te zwijgen. Rond deze periode is speculaas weer in overvloed te verkrijgen in de Lidl. En speculaas op de boterham met veel boter, wat is er nu lekkerder dan dat ( buiten chocolat, natuurlijk!).

Crisje schaamt zich dus heel erg, dat verstaat u wel , maar toch kan ze dat kopke niet uit de keukenkasten houden. Misschien zal E'ske daar eens een groot slot op moeten zetten.

 

09:46 Gepost door Crisje in Embarrassing Things | Permalink | Commentaren (19) |  Facebook |

20-09-06

't Moet mij weer overkomen

Djuu toch.

Nee toch....

'k Zal maar binnenblijven de komende dagen ?, weken ?,

Doeme toch.

 

Voor wie zich nu afvraagt waarom Crisje, vloekend als een ketter ( geloof me, live is véél erger) de avond doorkomt, wees gerust, ik zal het uitleggen!

Net een telefoontje gehad van Ons Flora uit België ( je weet wel, zij die o zo heerlijk voor ons komt koken af en toe), met een waarschuwing. Ze had net zelf een telefoontje gekrgen van R. R. is een ex van Crisje van heel lang geleden, zo van toen de dinosaurussen nog rondliepen op den aardbol. En het is bovendien iemand aan wie Crisje totaal niks meer te melden heeft, laat staan dat ze ooit nog in contact met hem wil komen . (Meer info kan je ook hier vinden).

Dus om terug op de feiten te komen : R zegt tegen Flora : " Het is hier met R. Ik zit in Loulé ( vlak bij waar ik woon dus, ten titel van inlichting) en kan je me het nummer van Crisje geven." Gelukkig is Ons Flora niet voor 1 gat te vangen, en heeft ze heel handig de boot afgehouden : " Ja, da's moeilijk, ik zit juist in de auto en heb haar nummer niet bij me". Tijd winnen natuurlijk om een strategie te bepalen!

"Maar bel me morgen maar terug en dan zal ik het wel weten te vinden ( dat nummer (nvdr)). "

Ons Flora hing daarna direct aan den telefoon met yours truly om een te beraadslagen. Onze strategie is als volgt ( en door en door slecht, ik weet het) : Gewoonweg het verkeerde nummer doorgeven. Bij welke Portugees, of wie dan ook, hij wél gaat terecht komen, dat weet ik natuurlijk niet. Maar in ieder geval heb ik uitstel van executie.

Nu weet ik niet of ik de volgende dagen wel degelijk een poot zal buitenzetten. R. is/was namelijk het type dat alles gaat afrijden en zoeken en aan iedereen info gaat vragen. Het is dan maar een kwestie van de juiste persoon tegen het lijf te lopen ( en ik ben een beetje bekend in Almancil) die me weet te vinden. O jee, o jee.

Nu zullen jullie wel denken : "So what, dan zie je die toch , en dan ...?" Geloof me , da's echt geen optie. Helemaal geen zin in en ik denk dat mijn halve trouwboek ook niet zo onder de indruk zou zijn. ( Een tipje van de sluier wordt hier opgelicht, voor wie uit curieusiteit nog niet is gaan kijken).

Ik denk da'k de komende tijd veel op mijn PC zal vertoeven en weinig in de wijde buitenwereld.

 

23:10 Gepost door Crisje in Embarrassing Things | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |