22-08-08

Terug van weggeweest

Hier ben ik weer.

Na lange tijd.

Maar ik ben door het ergste heen en vandaar heb ik weer zin gekregen in het bloggen.

De grote stap is gezet. Cisje heeft het huis verlaten, woont nu op een appartementje met Stofke, heeft daar al een aangereden hond opgevangen en begint eindelijk haar draai te vinden als "single" vrouw.

Officieel ben ik dat natuurlijk nog niet . Die rompslomp moet nog gebeuren --en geloof me dat zal niet makkelijk worden-- maar, mijn leven is helemaal anders. En in mijn hoofd ben ik dus gewoonweg SINGLE.

Ik ben letterlijk ontsnapt aan de gouden kooi. En de vrijheid die ik in ruil heb gekregen is met geen geld te betalen. Ik voel me goed. Alhoewel het in het begin heel moeilijk was. Vooral na de laatste maanden voor ik uiteindelijk genoeg moed bijeen had geraapt om weg te gaan.

Maar ik was totaal op, had geen energie meer, geen rust meer, maandenlang geen enkele nacht serieus geslapen, maar alleen maar ronddwalen en denken, denken, tot ik er zelf bijna gek van werd.

Nu slaap ik heerlijk, ik heb een serieuze stap teruggezet en er nog geen moment spijt van gehad.

En wat met E zullen jullie denken. Die gelooft dat ik nog steeds terug ga en dat ik nog steeds van hem houd, maar als er één ding is , wat hijzelf gewoonweg helemaal stuk heeft gemaakt dan is het wel mijn laatste restje liefde voor hem. Ineens draaide die knop als het ware om. Het was genoeg, over, BASTA!

De honden werden met meer respect behandeld dan ik.

Het verhaal krijgen jullie beetje bij beetje te horen.

Maar nu wil ik jullie melden dat het goed gaat met me, dat ik best trots ben op mezelf en dat ik zeker weet dat ik het alleen ga redden.

22:26 Gepost door Crisje in About Ikke (Me) | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Al die tijd ben ik blijven hopen dat het goed met je ging en dat je ooit weer zou opdagen... en zie: daar ben je weer!

Somehow had ik tussen de regels door zo'n verhaal gelezen. Don't ask how en het doet er ook niet toe. Het belangrijkste is dat het nu goed met je gaat!

Big hug en welcome back!

Gepost door: Zita | 22-08-08

Natuurlijk ga je het alleen redden. Eigenaardig toch hoe een mens tot zijn laatste snik zou trachten iets onredbaar te redden.

Fijn dat je het goed maakt en ik kijk al uit naar het volgende postje.

;-)

pske : ik ben ook verhuisd, maar dan van blog.

Gepost door: ms | 22-08-08

Ook ik had tussen de regels ongeveer zoiets menen te begrijpen.
Ik ben blij dat alles naar omstandigheden goed met je gaat.
Dikke knuffel,
Kaatje.

Gepost door: Kaatje | 23-08-08

Ik heb me in de stille periode vaak afgevraagd hoe het met je ging. Ben blij te lezen dat het nu weer goed met je gaat.

Gepost door: Elly | 23-08-08

Je bent teruuuuuuug! Joepie! ;-) En ben blij te lezen dat het goed met je gaat. Soms moet eens mens eens wat tot zichzelf kunnen komen, stilstaan om weer verder te kunnen gaan. Geniet ervan meid, je verdient het!

Gepost door: Maai | 24-08-08

De commentaren zijn gesloten.