16-10-07

Stap 2 : Irritant Weerbericht

Ha, ik durf nie Aardvarksken!!?? Dat zullen we dan wel eens zien...

Om jullie te irriteren ( alhoewel het ginder ook aangenaam is, naar ik verneem), hier hebben we weer een aangename dag ingezet. De ochtendtemperatuur om 8uur was zo'n 19 graden, dus dat belooft voor de rest van de dag. Na gisteren een overtrokken dag met regenvlaagjes te heben gehad, maar desalniettemin toch met zo'n 20ºC, is het vandaag zonnig. En zoals jullie weten, is dat net wat de dokter heeft voorgeschreven...veel zon.

Trouwens gisteravond was het zo mild, dat Crisje in een zotte bui op haar terras heeft staan dansen onder de sterrenhemel in hare pijama. Een zot zicht, maar wel een heerlijk gevoel. Het waren allemaal "klassiekers" van mijn jongere jaren, een playlist die ik eens in de rapte bijeen heb gegooid toen we een etentje hadden. Maar wel een gelukte....Een kippenvel moment toen Blof zong "Wat zou je doen" en E'ske mee kwam dansen. Lang geleden dat we nog zo hebben geconnecteerd.

Vanmorgen gelijk al een ander kippenvelmoment toen dezelfde playlist verder speelde en ik in de badkamer mijn ochtendtoilet aan het maken was. Joe Jackson met Stepping Out, één van de lievelingsnummers indertijd van Anneke. 'k Heb eens even naar boven gekeken en voelde dat ze d'er was. 't Ga je goed Anneke....... 

Commentaren

Verdorie Crisje, slik jij prozac of duracell-batterijtjes? Je energie, vrolijkheid, levensvreugde,assertiviteit...lijken wel eindeloos! Gelukkig maar.

Gepost door: Luc | 16-10-07

Hier sé, daar sé (big, big, big smile).......
Ben verdorie héél blij dat ge der weer zijt !!! Welkom terug meiske én op uw tempo hé !!
en Anneke.....daar wordt hier ook nog regelmatig over gesproken, haar linkske staat er ook nog altijd !
Dikke knuffel hé;-)

Gepost door: Nicole | 16-10-07

=^..^= Anneke... ik bladerde gisteren nog door mijn blog en botste op één van haar reacties bij mij.... inderdaad Crisje, moge het haar goed gaan hé

Die graden van jou halen wij hier niet maar verdorie, zon hadden we wel!!!! ;-))

Gepost door: Talleke | 16-10-07

euhhhhhmmm Crisje... de link naar Anneke.... @ moet een punt zijn!!!

Gepost door: Talleke | 16-10-07

het zwarte gat op het diepe dal, sommigen onder ons hebben het meegemaakt (ikzelf anderhalf jaar thuis gezeten met een depressie) en op het moment zelf zie je geen uitweg. Totdat je plots begint te herpakken (meestal met medicatie) en het achter je kan laten. Sterkte en veel succes met de wedergeboorte!

Gepost door: repelsteel | 17-10-07

Hoi leuk he dat dansen.
Soms kan je plots dat hebben, die herinnering.
Ps linkje Anneke is verkeerd je hebt een @ er tussen gezet.

Gepost door: viv | 17-10-07

De commentaren zijn gesloten.