05-04-07

Stormachtig hoofd

In Crisje's hoofd woedt nog altijd de "perfect storm". Woelige wateren, chaotische mijmeringen, tegenstrijdige gedachten. Allen verdringen ze zich in mijn minieme brein. Het is moeilijk om rust en stilte in mezelf te vinden.

Tja, wat kan ik zeggen. Ik ben mezelf tegen gekomen. Na 40 jaar. En dan realiseer je je opeens dat je het nog allemaal niet op en rijtje hebt en dat het zware werk pas begint.

Een positieve noot in het geheel.....Crisje is 8 kilootjes kwijt..zomaar, zonder er iets voor te doen. Van mijn chocolat-verslaving ben ik ook vanaf, kan zelfs gene chocolat meer zien, laat staan eten. Eigenlijk is dit een geluk, want ik voel me dan ook veel beter in mijn vel, mijn kleren ( heb allemaal nieuwe jeans moeten kopen, want de anderen hingen als een zak op mijn heupen, of erger nog, bleven niet eens op mijn heupen hangen).

 

Ok, dit was het dan voor de rubriek 't Kopke en Lichaam van Crisje. ( Zou het Pasen zijn ???)

 

Wat er verder aan de hand is...downsizing op werkschaal, om zo de druk op onszelf wat te verminderen. Een wijze beslissing. Minder kan ook. En met een geweldige regering die het economische klimaat een dolk in de rug steekt , ook een verstandige beslissing.

Ondertussen gaat het domotica-gebeuren verder. Het tweede project is binnen en in de loop van de volgende weken worden de toestellen geplaatst en de integratie gedaan. Er is bovendien kans om een groot project vanaf het begin mee te doen, wat wel heel interessant zou zijn. Misschien wel op beide vlakken ( bouw en domotica, wie weet?).

 

Morgen is Sven jarig. Hij wordt 15. Er staat een cinema-bezoek op het programma en zaterdag wordt er gepaintballd. (of hoe spel je zoiets?). Vanavond wordt het 5-jarig bestaan van ons plaatselijke barretje gevierd. Dus zal Crisje van de partij zijn en morgen wel weer hele kleine oogjes hebben.

 

Enfin, jullie horen het wel ....

09:56 Gepost door Crisje in In My Head | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

:-) een dikke proficiat aan Sven met zijn verjaardag morgen !!
een fijne en gezellige avond met het feestje :-)
groetjes

Gepost door: Borriquito | 05-04-07

dikke proficiat met de verjaardag van Sven 15 jaar...dat begint he...ik heb dat ook maar begon op mijn 50 hahaha...heel veel succes met jullie project, liefs viv

Gepost door: viv | 05-04-07

Jaardag Beste Crisje uit portugal, ik wens je zoon veel plezier met zijn jaardag!

Gepost door: Ma elly | 05-04-07

Hallo Crisje, een hele mooie verjaardag voor Sven!
Fijn weekend en zalig paasfeest!
Groetjes.
Mireille.

Gepost door: Mireille | 06-04-07

feliz anniversário para o S. En die bar, daar wil ik deze zomer wel eens binnenspringen...
cumprimentos dos portugueses na Bélgica,

Gepost door: repelsteel | 06-04-07

*°°*°*° Gewoon nen dikke kus van zucht, en ik toch wel jaloers op de vervlogen kilo's hoor;-)

Gepost door: zuchtje | 09-04-07

=^..^= Vééééél te lang geleden...

te laat maar toch nog nen dikke proficiat aan de jarigen ;-))

Gepost door: Talleke | 09-04-07

Ah blij te horen dat het zonneke terug een beetje schijnt in 't kopke .. Ook nog ne gelukkige aan de grote zoon. Hoe pubert een Vlaamse jongen in Portugal, vraag ik me spontaan af.. is dat nog erger dan hier?

Gepost door: aardvarksken | 12-04-07

beetje laat maar toch heppie buirtdeei voor de jarige. kleintjes worden rap groot... Proficiat met de kilo's. Maar niet teveel e meid!
take care en hopelijk tot gauw weer want 'tis hier stillekes lately

Gepost door: Maai | 12-04-07

De commentaren zijn gesloten.