14-03-07

Nachtelijke mijmeringen

2.38h a.m. Slapen lukt niet. Draaien en keren. Beter van op te staan en wat te doen.

Dus dacht ik bij mezelf, laat ik eens even iets op mijn blogje zetten. Laten horen dat ik nog leef en dat het redelijk goed gaat.

Het is nog steeds druk, ook weer in 't kopke, maar daar zal ik nu eenmaal mee moeten leren leven. Het is alleen een beetje een inspiratieloze tijd geweest, met de focus op zovele andere dingen.

Maar nu de dagen weer langer worden, het zonnetje heerlijk schijnt en ik mijn portie zonnebruin kan pakken ( wat me altijd energie geeft) gaat het ook weer veel beter. 'k Vermoed wel dat ik last heb van de zogenaamde "winterblues", alhoewel je het hier niet echt winter kan noemen, zeker dit jaar niet. Maar korte dagen met lange avonden zijn aan mij niet zo besteed. Geef mij maar zon, vogelgekweel, de kikkers die er terug op los kwaken , en ik voel me gelijk een heel stuk beter in m'n vel.

De jongens hebben deze week toetsenperiode en hebben al vanaf 24 maart Paasverlof, dus dat staat nu echt voor de deur. Ze zijn allebei goed bezig ( tot mijn grote verbazing!), dus dat verdient wel een pluim achteraf. De verjaardag van Sven staat ook voor de deur...6 april en dan wordt ie alweer 15. Waar vliegt die tijd toch heen??!!!

Met de woefkes is ook alles in orde. Één van de weken moeten ze hun vaccins hebben, dus dan zal het ofwel aan huis bediening worden ( heel erg duur, wel) of het hondenbusje moet rijden. 'k Ga eerst maar even een prijsberekening vragen en zien wat het beste uitkomt.  6 woefkes is niet niks om mee te veterinairen!

De vissen groeien gestaag door. Ondertussen lijken het wel scenes van shark attack als je ze eten geeft. 'k Vraag me af of ze nog veel groter worden en hoeveel er nog gaan bijkomen .

Wel dat is het voor vannacht. Ik kruip terug onder mijn dons en hopelijk lukt het me dit keer wel om een beetje te slapen, want morgen is een nieuwe dag.

Aan de wakkere bloggers...slaap ze , aan de slapende bloggers.....morgen een fijne nieuwe dag toegewenst.

 

Salukes! Crisje

 

03:53 Gepost door Crisje in In My Head | Permalink | Commentaren (13) |  Facebook |

Commentaren

Hopelijk heb jen og wat kunnen slapen.

Dat wakker liggen ook altijd. Een mens is er de hele dag moe van en 's nachts lukt het niet.

Gepost door: ms | 14-03-07

* Fijn om wat van je te horen... ik ken het gevoel..momenteel ook een beetje zozo, en idd de 'winterblues' helpt niet echt mee.

Fijne donderdag nog, en alvast een supergoed weekend, liefs

Gepost door: Suus | 15-03-07

Crisje kom veel bekend in voor, liefs vivke om 4.20

Gepost door: viv | 16-03-07

erg he fijn weekend vivke

Gepost door: viv | 16-03-07

aaah fijn om nog iets te kunnen lezen. je bent echt wel een zomermens hè, net als ik. Ik ga altijd een beetje dood in de winter :p
Wat? de kids hebben al vakantie vanaf de 24ste? laat ik dat maar niet zeggen aan britt, die flipt dan helemaal want die zit dan nog in de paasexamens te stressen :D
Geniet van de zon, maak uw koppeke leeg en laat uw eigen nekeer soigneren :D

Gepost door: Blah | 17-03-07

Dag Crisje;-) Spijtig van je slaap, plezant wel om je nog eens te horen !
Ik ben de donkere dagen hier ook zo kotsbeu, verleden week werden we al wat verwend, maar voor volgende week spreken ze van een winterprik, bweikes, dat ze hunne prik houden, IK WIL ZON !!!
Groetjes;-)

Gepost door: nicole | 17-03-07

Ben blij nog eens iets van je te horen. Ik ben ook zo'n zonnemens, plots ziet de wereld er dan veel vrolijker uit. Spijtig genoeg is het hier nu aan het regenen en waaien. Hopelijk is het bij jullie beter!

Gepost door: Elly | 18-03-07

wel, ik ben blij dat je niet kon slapen,
en je hier nog iets neerpende.
Het is niet altijd haalbaar om veel te bloggen,
dat ondervind ik nu ook - maar het blijft leuk
en het contact met sommigen wil ik ook niet verliezen....
Enne, als het hondenbusje wordt: foto's, hé, dat had je ons beloofd!!!

Gepost door: lavender faery | 18-03-07

=^..^= 6 honden?? Jawadde, das ook niet niks.... wat voor merken?? ;-))

Gepost door: Talleke | 18-03-07

Crisje nog een knuffel van slaapkopie

Gepost door: viv | 18-03-07

Leuk om nog eens iets te lezen van je. Wat ik me afvraag gaan de kids naar een Portugese school of een internationale? groetjes,

Gepost door: repelsteel | 19-03-07

Niet kunnen slapen is hatelijk hé?
Maar ik vind meestal niet genoeg moed om uit mijn warme bed te kruipen, dus blijf ik dan maar liggen woelen en mijn vent ambeteren...

Gepost door: Sandrissimo | 19-03-07

hopelijk heb je daarna nog lekker kunnen slapen!
groetjes

Gepost door: Ourlipsaresealed | 19-03-07

De commentaren zijn gesloten.