05-12-06

Onvoorstelbaar

Het nieuws van de laatste dagen...het echte nieuws dan welteverstaan. Mijn haren staan er weer recht van omhoog.

 

Denk je dat je kind veilig op school zit, wordt het daar door de één of andere maniak vermoord. Krijg dat thuis als ouders! Om die mens eigenhandig om zeep te gaan helpen, nietwaar. Maar ja, dan moet je zelf gaan zitten brommen. Het is toch onvoorstelbaar dat dit soort "Amerikaanse" wantoestanden zich nu ook al in onze scholen moeten manifesteren. Je moet er echt niet aan denken dat het je overkomt. Hoe ga je in godsnaam met zoiets om ??

 

Een dame van middelbare leeftijd wordt in de kofferbak van haar eigen auto gevonde. Zij heeft alles bij elkaar genomen nog veel geluk gehad moet ik zeggen. Voor hetzelfde geld was ze om het leven gebracht voor de pincode van haar bankkaart. Omdat men dacht "dat ze er warmpjes bijzat". Ja ook dat mag al niet meer.

 

En dan zal ik maar over het poppentheater, dat de Belgische politiek voortstelt, zwijgen. Dat is dan weer om je dood te lachen, maar dan groen hé....

 

Gelukkig is er nog een lichtpuntje in de vorm van goede televisieprogramma's van Belgisceh bodem, die ik dankzij satelliet nu op eigen buis kan ontvangen. In een deuk heb ik gelegen met Willy's en Marjetten. Vroeger had ik al genoten van Buiten de Zone, maar van de andere werken van Bart de Pauw heb ik spijtig genoeg  niet kunnen genieten. En op aanraden van mijn moeder en het weekblad Humo, ben ik nu ook Het Eiland aan het volgen.

 

Enfin, verder heb ik toch niks zinnigs te zeggen, behalve dat er verschrikkelijke uitzuigers op de wereld rondlopen, die met de pluimen van anderen proberen te gaan lopen. Gelukkig zijn er dan weer anderen, die daar los doorheen kijken.Maar toch, 't is allemaal niet eerlijk...'k zal er maar over ophouden, want ik wordt er een beetje geirriteerd en depri van. Dus salukes en tot de volgende!

 

 

15:58 Gepost door Crisje in Portugesie-News | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

en de Portugese TV? die zit allicht vol met reclame elke vijf minuten... Groot gelijk dat je naar de Vlaamse zenders kijkt. Groetjes,

Gepost door: repelsteel | 05-12-06

@Repelsteel Zwijg me van Portugese TV ....daar wordt ik helemaal niet goed van...reclames die soms 15 tot 20 minuiten doorgaan...je weet niet eens meer welk programma je kijkt...

Gepost door: Crisje | 05-12-06

hoi ongelooflijk he, en dan maar hopen dat je der zelf nooit mee te maken krijgt, tis erg maar we kunnen er maar weinig tegen doen.
groetjes;-)

Gepost door: patrick | 05-12-06

ups en downs even komen bijlezen... Dat verhaal van die spin vond ik het beste :-)
Voor de rest is het in Belgenland business as usual. Het is geen toeval dat Magritte een Belg was.

Gepost door: Aardvarksken | 06-12-06

De commentaren zijn gesloten.