27-11-06

Na het weekend...

Gewoon even vertellen wat er allemaal gaande is, en dat is echt niet veel.

Vrijdag stond dus Lissabon op het programma. Gelachen dat we hebben. E'ske dacht dat het een Domoticabeurs was, bleek het een Vastgoedbeurs, waar welgeteld 3 stands waren over Domotica. Achteraf bekeken toch niet voor niks die 600km over en weer gereden, want we hebben wel weer wat meer info te pakken gekregen, en info daar draait het toch allemaal om, nietwaar.

Maar de terugrit, dat was andere k*k. Het begon namelijk te stormen, dat het geen naam had. Wind, wind en nog eens wind. Erg gevaarlijk. En met een jeep hang je dan wel iets hoger van de grond, dus die zijdelingse rukwinden waren echt geen pretje. Ik heb me maar stillekes gehouden achterin, want E'ske heeft nog een zwaardere voet dan ik, en in zo'n weer, dan lever ik meestal commentaar dat hij niet zo snel moet rijden. Maar ik moest me koest houden en heb dat dan ook maar gedaan. Was ik blij dat we ongedeerd thuis aankwamen.

Maar dan was het nog wachten geblazen op S'fke, die op schoolreis naar Lissabon was met de bus. Die kwam er pas rond 21.30h aan, want ook die bus had veel last van het weer gehad en er dus veel langer over gedaan dan verwacht. Gelukkig was die dan ook heelhuids thuis. En toen begon het ook in Algarve te donderen en te bliksemen met hevige slagregens.

 

Zaterdag was het dan eindelijk Stofke's feestje. Ik wist eigenlijk officieel van niks, want hij had alles zelf geregeld. 'k Had natuurlijk wel snoep en taart ingeslagen, want ik had wel zoiets opgevangen. De hele namiddag hebben ze gevoetbald , gepoold, gepingpongd, dat het een lieve lust was. Gelukkig hebben we een grote kelder waar dat allemaal kan en hoeven ze de rest van het huis niet tot een puinhoop om te toveren.

 

Zaterdagavond, of beter gezegd, -nacht, was het dan de beurt aan Crisje en E'ske om eens de bloemekes buiten te zetten. We kwamen in het plaatselijke barretje terecht, samen met mijn veel jongere broer en enkele vrienden. De bloemekes werden in de rondte gegooid tot zo'n half vijf 's morgens. Je kan begrijpen dat Crisje, die niet meer piepjong is, de volgende dag wel weggegooid kon worden. En ik had bijna niks gedronken. Maar mijn arme voeten hebben ook afgezien. Hadden ze maar niet zo'n goeie muziek moeten draaien en de sfeer maar op een laag pitje moeten zetten. E'ske, die normaal gezien de eerste is die naar huis wil, bleef ook moedig hangen. Zodoende hebben we ons beiden toch wel koest gehouden zondag. Wat gegeten, een warm badje gepakt en dan voor de TV gehangen.

'k Moet zeggen dat ik vandaag nog altijd niet bij de fristen ben, 't zal wel weer drie dagen recup worden.

 

En zo is het alweer maandag...een korte werkweek trouwens, want vrijdag is het een nationale feestdag, evenals volgende week vrijdag. De jongens zijn al in hun nopjes....

 

En nu ga ik nog wat zinnigs doen, voor zover dat nog mogelijk is....

 

Ta Dah..en tot de volgende....

16:23 Gepost door Crisje in Portugesie-News | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

:-) rust dan maar goed uit Crisje
mag wel na zo een druk weekend :-)
groetjes en nog een rustige avond verder

Gepost door: Borriquito | 27-11-06

Hi Crisje had het het nieus gehoord dat jullie zulk slecht weer hebben gehad...gelukkig allen goed thuis gekomen....ook al ben je niet de jongste hahahaha;; blijven genieten....liefs vivke

Gepost door: Viv & Woeffie | 27-11-06

=^..^= wat een leuk weekend zeg!!!!

behalve die stormrit dan!!!

Gepost door: Talleke | 27-11-06

slechte weer gezien op de Telejornal van RTP. Gelukkig dat jullie veilig thuiskwamen. groetjes,

Gepost door: repelsteel | 28-11-06

** Je kan mij ook opvegen na een avondje stappen hoor, en ik ben 23...hahaha maar goed we gaan het dan ook niet meer doen, eigenlijk nooit meer. Hahaha...
Heerlijk zo zeg, het weer is buiten de storm nog wel goed te doen???

Fijne dinsdag, liefs Suus

Gepost door: Suus | 28-11-06

. Uw arme knoken zo geselen! Ik hoop dat het het waard was.

PS: Je ziet het hé: wanneer ik u iets toewens...
Soit, veel jeuk en ne korten arm! =o)

Gepost door: Coltrui | 28-11-06

Nog steeds een verwend nest!! Zo'n super spannend en gezellig weekend!!!
Ik lag hier enkel met de benen omhoog te staren naar m'n beeldbuis....(mag ook wel is, niet?)

Gepost door: chinezeke | 28-11-06

ik heb jou hier "rechts" een hooooop knuffels gegeven

Jij zal het ook wel moeilijk hebben met Anneke...

Gepost door: Talleke | 29-11-06

De commentaren zijn gesloten.