13-11-06

Ironisch

Ge had het al geraden zekers. Staan we daar elke morgen verdekt opgesteld met de camera ( en dan vooral E'ske), gebeurt er niks. Genen buurman te bekennen, en voor zover ik weet, beginnen die stenen niet vanzelf te vliegen.

Voor de rest is het hier in Portugesië-land weer briljant mooi weer. Blauwe hemel, warm zonneke. En toch heeft Crisje een serieuze kopvalling opgeschaard. Dus nu is't pluche in 't kopke van al dat snot. Vanwaar het allemaal blijft komen, ik weet het ook niet. Alleen hou ik er een sexy voice aan over, maar da's dan ook het enige dat ik eventueel als een voordeel zou kunnen beschouwen, 't is trouwens ook wat nasaal...die voice van mij.....

Buiten een raclette avond is er dit weekend dan ook niks bijzonder te melden, aangezien ik mijn gevuld hoofd zo af en toe echt moest neerleggen, vanwege de hoeveelheid pluche, die vermengd met al dat snotvocht, echt zwaar begon te wegen.

Nu zit ik op post, maar echt creatief, of efficiënt ben ik niet bezig. Er zullen vandaag geen grote bergen worden verzet, noch baanbrekend werk verricht worden ten huize van Buro Crisje, neem dat maar van mij aan. Vooral niet omdat ik al om 8.30h vanmorgen bij het Landregister stond, waar er nog zo'n twintig slimmerikken ook vroeg daar wilden zijn. Dus stond ik nog in de lange rij...en geloof me ...het gaat daar niet vooruit, pfft, en dat met pluche in de kop. Neen , ik denk dat ik het intelligente werk maar voor bekeken hou voor vandaag.

12:46 Gepost door Crisje in Portugesie-News | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Die buurman die gaat wachten tot hij denkt dat jullie dat vergeten zijn.

E'ske heeft geroepen en dus gaat die kerel nu op zijn qui-vive zijn (peizekik als ik mij in de rol van slechterik inleef).

;-)

Gepost door: ms | 13-11-06

ma, sukkeltje toch!! Soigneer je maar goed enne..prijs jezelf gelukkig dat je niet in Belgenland vertoeft...het giet hier bakken en de wind giert om je heen!!!Binnenblijven is de boodschap (als dat kan natuurlijk!)

Gepost door: chinezeke | 13-11-06

:-) verzorg je maar goed Crisje
en veel geluk met de camera :-)
groetjes

Gepost door: Borriquito | 13-11-06

O Verão de São Martinho! Die bomen hiernaast zou ik nog wat blaadjes geven want bij jullie is het nog geen herfstweer!
groetjes,

Gepost door: repelsteel | 13-11-06

Dag Crisje;-) Vervelend hé pluche in de kop...te goed om niet te werken en te slecht om het wel te doen. Maar probeer te genieten van 't zonneke nog, ik tel al terug af naar de zomer!
Fijne avond nog, groetjes;-)

Gepost door: nicole | 13-11-06

verzorg je maar goed dan zal het snel over zijn maar ben toch jaloers van het weer daar, wil je niet een beetje opsturen? groetjes

Gepost door: sylvie | 15-11-06

:-) een fijne donderdag Crisje
groetjes

Gepost door: Borriquito | 16-11-06

* Hoihoi, de laatste dag van de week.... fijne vrijdag, liefs

PS al meer nieuws over jullie niet al te vriendelijke buurman?

Gepost door: Suus | 17-11-06

De commentaren zijn gesloten.